FRACASSO-RI d.o.o.

FRACASSO RI je osnovana 2001. godine kao dio Fracasso grupe u vlasništvu FRACASSO S.p.A. FRACASSO S.p.A. je europski lider, sa 50 godišnjim iskustvom, u proizvodnji i ugradnji opreme za autoceste. Oprema koju proizvodi su zaštitne odbojne ograde, grudobrani, zidovi za zaštitu od buke i čelični odvodni kanali.

Od 2014. godine FRACASSO RI je u cijelosti otkupljen od hrvatskog investitora i od tada je u nepromjenjenom vlasništvu. Promjena u vlasničkoj strukturi označila je i promjenu strategije razvoja poduzeća. Dugoročni cilj je stvaranje cjelovitog lanca kvalitete i kontrole proizvoda, kroz pokretanje proizvodnje, nabave sirovog materijala, razvoja proizvoda, prodaje i postprodajnih aktivnosti.

Prvi ostvareni ciljevi su uspješna implementacija ISO certifikata kvalitete i priprema projekta pokretanja proizvodnje koji bi se trebao ostvariti u narednom razdoblju. Također ostvaren je i cilj povečanja izvoza kako bi se smanjila ovisnost poduzeća o unutarnjem tržištu Hrvatske.

Dinamičnost, pouzdanost i kvaliteta koju posjeduje FRACASSO RI svrstava poduzeće u red najpoželjnijih poslovnih partnera u Republici Hrvatskoj.

iso 9001
iso 9001
soa